XOOON

BOGOTA

dressoir 240 cm - 3-deuren + 3-laden + 1-niche (+ LED)

Bogota

dressoir 240 cm - 3-deuren + 3-laden + 1-niche (+ LED)

€ 1.299,-
Bekijk product

Bij minimalisme draait alles om eenvoud, harmonie en focus. Laat het overbodige weg en keer terug naar de essentie. Met die gedachte in het achterhoofd ging ons ontwerpteam aan de slag met de nieuwe collectie “BOGOTA”. En het resultaat mag er zijn!

Simple, yet stylish

De kracht van eenvoud

De collectie “BOGOTA” wordt gekenmerkt door een heldere vormgeving, strakke lijnen en een subtiele combinatie van materialen. De mix van witte fronten, metaal en Primo Laminato met marmerlook zorgen voor een moderne, minimalistische uitstraling met een chic randje. Het hoge metalen onderstel geeft de meubels een “lift” en zorgt voor luchtigheid en ruimtelijk gevoel. Uniek aan de “BOGOTA” collectie: de opengewerkte hoeken en nissen! Ranke handgrepen, het soft-close-systeem en LED-verlichting maken het elegante ontwerp van deze collectie compleet.

“Minimalisme: design komt het beste tot zijn recht in een rustige omgeving.”

Frans
Ontwerper
Looking marble-ous!

Natuurlijke marmerlook voor elegant contrast

Bestaat er een materiaal dat stijlvoller is dan marmer? Stoer, chique én tijdloos tegelijk. Reden genoeg voor onze ontwerpers om het natuurlijke marmergevoel in de “BOGOTA” collectie te verwerken. De top en schappen van de meubelen zijn uitgevoerd in sterk, onderhoudsvriendelijk Primo Laminato (HPL) met een natuurgetrouwe marmerlook. Dit zorgt voor een spannend contrast met de witte ombouw en geeft deze moderne collectie een elegante en luxe uitstraling.

Houd het helder

Minimaal design voor een maximaal effect

Bij een minimalistische ontwerp gaat het om de kunst van het weglaten. Dat hebben wij bij XOOON wel heel letterlijk opgevat! Opvallend zijn de opengewerkte hoekdelen. Een strak stalen frame vormt het raamwerk voor chique schappen in marmerlook. Dat is niet alleen mooi, maar ook functioneel! Ideaal om je favoriete voorwerpen of boeken een speciaal plekje te geven. Het TV-dressoir biedt zelfs ruimte voor een soundbar!

De hoogte in

Met hoogte creëer je ruimte

De kastmeubelen uit de collectie “BOGOTA” zijn voorzien van een rank en hoog metalen onderstel. Dat zorgt voor een licht en ruimtelijk gevoel. Hoog van de grond komen je meubels – ook in een kleinere ruimte – helemaal tot hun recht. Bovendien blijft je vloer goed zichtbaar én gemakkelijk bereikbaar.

“Voel je thuis en kom tot rust door balans te bewaren in je interieur”

Anke
XOOON Styliste
Back to basic

Minimalisme: focus op de essentie

In een minimalistisch interieur draait het om eenvoud, strakke lijnen en evenwicht in kleur en vorm. Máár de woonstijl staat daarom niet gelijk aan saai en kleurloos. Integendeel met veel rust en ruimte leg je het accent op de dingen die er wél zijn. Creëer een spannend contrast door het toevoegen van zachte materialen en kleuren, warme vloerkleden, messing, of glimmende decoratie. Overdrijf niet maar focus op de essentie. Een mooi designvoorwerp, komt immers het beste tot zijn recht in een rustige omgeving.

Ook in een Scandinavische setting komen de meubels van de collectie “BOGOTA” tot hun recht. Combineer een strakke kast uit dit programma met natuurlijke materialen zoals hout, zachte kleuren en warme stoffen voor die perfecte Scandinavisch minimalistische look.

XOOON nieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste XOOON nieuwtjes!

Alle woonstijlen