XOOON

MADDOX

tafels
Haal de natuur in huis
Haal de natuur in huis

Opvallend Scandinavisch design in natuurlijke materialen

Een Scandinavisch interieur wint momenteel snel aan populariteit, en dat is niet zo gek. Scandinavisch design straalt rust en kalmte uit en kan in iedere woning toegepast worden. Kenmerkend voor een Scandinavisch interieur is het gebruik van lichte kleuren, natuurlijke materialen en strakke lijnen. De dagen in het hoge Noorden zijn kort en daarom is licht erg belangrijk in een Scandinavisch interieur. Door het gebruik van lichte kleuren en strakke lijnen krijg je een frisse en open uitstraling. In de MADDOX-collectie van XOOON vind je de mooiste Scandinavische meubels die naadloos in een Scandinavisch interieur passen. Bekijk bijvoorbeeld eens onze Scandinavische eettafels!

Droom jij van een prachtige eettafel met natuurlijke materialen, die ook nog eens kwaliteit en duurzaamheid uitstraalt? Kijk dan eens naar de Scandinavische eettafels uit de MADDOX-collectie! Deze tafels sluiten perfect aan op en Scandinavisch interieur. Pure materialen staan centraal, waarbij het contrast tussen het zwarte metalen onderstel en het lichte tafelblad zorgt voor een typisch Scandinavisch design.

The choice is yours
The choice is yours

Kies zelf je onderstel en tafelblad

De Scandinavische eettafel MADDOX is verkrijgbaar met twee verschillende soorten frame, namelijk een x-poot of een centrale poot. Beide frames zijn zwart van metaal. In combinatie met een tafelblad van massief eikenhout krijgt de tafel een zachte, ambachtelijke uitstraling. Wil jij liever wat meer pit in jouw Scandinavische interieur? Dan is de Scandinavische eettafel MADDOX ook verkrijgbaar met een tafelblad in beton. Zo geef jij jouw eethoek een luxueuze look met een ruig tintje.

Pure materials
Pure materials

Mix zwart metaal met beton of massief eiken

Hoe kan jij jouw eethoek perfect laten aansluiten op een Scandinavisch interieur? Het is een samenspel van verschillende factoren zoals vormgeving, kleuren en materialen. Lichte kleuren zoals wit, grijs en pasteltinten overheersen. Je kan uiteraard ook zelf aan de slag met verschillende contrasten. Kijk wel uit dat het niet te veel wordt. Pure materialen vormen de basis van een Scandinavisch interieur. Licht hout zorgt voor een rustige uitstraling, wat in combinatie met het zwarte metaal volledig past bij het Scandinavisch wonen. Heb jij het liever wat eigenzinniger, Ga dan voor een tafelblad van beton, dat met zijn neutrale, koele uitstraling goed in een Scandinavisch interieur past.

Op zoek naar prachtige Scandinavische meubels? Ontdek dan nu de MADDOX-collectie van XOOON!

XOOON nieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste XOOON nieuwtjes!

Alle woonstijlen